Veiligheidsschoenen
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

28 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen assortiment

In veel beroepsgroepen heeft men behoefte aan veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. Er kan dan gedacht worden aan bijvoorbeeld de bouw, logistiek of transport waar behoefte is aan veiligheidsschoenen. Iedere medewerker verdient naast veiligheid ook comfort tijdens het lopen op veiligheidsschoenen.

In het assortiment van Schoenenboekje zitten de veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen van MTS. De MTS veiligheidsschoenen in ons assortiment variëren van de S1 t/m de S3 norm. De S-normeringen voor veiligheidsschoenen zeggen iets over waar de veiligheidsschoen aantoonbaar bescherming tegen biedt. De verschillende S-normen hebben de volgende betekenis:

  • S1: Professionele veiligheidsschoenen met beschermneus die getest is op een impact van 200J. De schoen is bovendien antistatisch

  • S1P: S1 + antiperforatie tussenzool

  • S2: S1 + het bovenmateriaal is waterafstotend

  • S3: S2 + antiperforatie tussenzool

Koop uw veiligheidsschoenen eenvoudig en snel!

Koop eenvoudig en snel uw veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen op onze website. Is uw bestelling MTS veiligheidsschoenen boven de €75,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling onder dat bedrag brengen wij €7,50 incl. btw verzendkosten in rekening. Op Schoenenboekje.nl kunt u veilig en snel uw MTS veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen kopen en betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u MTS veiligheidsschoenen voor 13:00 uur, versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en is uw bestelling normaal gesproken morgen in huis.