Sanita
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

71 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Sanita

Sanita klompen

Al meer dan 100 jaar is het Deense Sanita een betrouwbare fabrikant van medische klompen en werkklompen. Omdat zowel de medische klompen als de werkklompen van Sanita naast veiligheid ook draagcomfort bieden zijn de Sanita klompen bij menigeen geliefd.

Medische klompen

De medische ziekenhuis klompen van Sanita worden voornamelijk gebruikt in het ziekenhuis en in de zorginstelling door verpleegkundigen, zusters en ander personeel in de zorg. In de volksmond worden de medische klompen daarom ook wel verpleegkundige klompen, zuster klompen of ziekenhuis klompen genoemd.

In ons assortiment Sanita medische klompen hebben wij verschillende modellen opgenomen in verschillende kleuren en frisse motieven. Sanita is net als wij van mening dat medische ziekenhuis klompen er buiten de veiligheid, hygiëne en het comfort ook leuk uit mogen zien.

Werkklompen

De werkklompen van Sanita worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie, de landbouwindustrie, uiteraard kunnen de hygiënische werkklompen ook voor andere toepassingen worden gebruikt, bijvoorbeeld in de logistieke sector.

Kopen van Sanita klompen doet u veilig en snel op Schoenenboekje.nl!

U kunt uw Sanita medische klompen, verpleegkundige klompen, ziekenhuis klompen, zuster klompen en werkklompen eenvoudig en snel kopen op Schoenenboekje.nl. Is uw bestelling medische klompen of werkklompen boven de €75,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling onder de €75,- brengen wij €7,50 incl. btw verzendkosten in rekening. Op Schoenenboekje.nl kunt u veilig en snel uw Sanita klompen kopen en betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u Sanita klompen voor 13:00 uur, versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en is uw bestelling normaal gesproken morgen in huis.