MTS
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

27 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
MTS

MTS

MTS is al meer dan 60 jaar een betrouwbare fabrikant van werkschoenen en werklaarzen voor medewerkers in de voedselindustrie en de logistieke branche. MTS staat voor More Than Safety en dat bewijzen de werkschoenen en werklaarzen met hun comfort en design.

Binnen ons assortiment hebben wij werkschoenen voor medewerkers in de voedselindustrie en de logistieke branche. Alle modellen binnen ons assortiment zijn voorzien van één van de veiligheidsnormen die worden aangeduid met een S. De S-normeringen ofwel veiligheidsnormen voor werkschoenen hebben de volgende betekenis:

S1

= Veiligheidsneus en antistatisch, neemt energie op in de hiel.

S2

= S1 + met verhoogde waterafstotendheid/resistentie.

S3

= S2 + met een onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel.

S4

= S1 + maar dan gemaakt van kunststoffen en dus helemaal waterdicht.

S5

= S4 + met onpenetreerbare tussenzool en antislipprofiel

MTS werkschoenen zijn bij schoenenboekje.nl vanuit voorraad leverbaar. Bestellingen voor 12:00 uur worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd.

 

Koop uw MTS veiligheidsschoenen eenvoudig en snel!

Koop eenvoudig en snel uw MTS werkschoenen op Schoenenboekje.nl. Is uw bestelling MTS veiligheidsschoenen boven de €75,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling daaronder brengen wij €7,50 incl. btw verzendkosten in rekening. Op Schoenenboekje.nl kunt u veilig en snel uw MTS veiligheidsschoenen kopen en betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u MTS veiligheidsschoenen voor 13:00 uur, versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en is uw bestelling normaal gesproken morgen in huis.