Dunlop
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

14 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Dunlop

Het merk Dunlop geniet wereldwijd een grote naamsbekendheid. Zo ook met haar werklaarzen die gebruikt worden in de voedselverwerking. De werklaarzen van Dunlop kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • 100% waterproof

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • SRC antislip gecertificeerd

  • Licht van gewicht

  • Beschermen tegen kou

Dunlop laarzen bestemd voor de voedselverwerking zijn met alle zorgvuldigheid volgens de laatste veiligheidsnormen ontwikkeld en geproduceerd. De laarzen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het ontwerp is volledig tot stand gekomen met het oog op bruikbaarheid en functionaliteit in een voedselverwerkingsfabriek. Dunlop laarzen zijn onderhoudsvriendelijk, vuilafstotend, gemakkelijk schoon te maken en bovendien bestand tegen dierlijke en plantaardige oliën, vetten, bloed en reinigingsmiddelen. De laarzen zitten erg comfortabel door de perfecte pasvorm en het lichte gewicht van de laarzen.

Bij schoenenboekje is het assortiment Dunlop laarzen uit voorraad leverbaar. Bestellingen voor 12:00 uur worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd.

Koop uw Dunlop werklaarzen eenvoudig en snel

Koop eenvoudig en snel uw Dunlop werklaarzen op Schoenenboekje.nl. Is uw bestelling Dunlop werklaarzen boven de €75,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling daaronder brengen wij €7,50 incl. btw verzendkosten in rekening. Op Schoenenboekje.nl kunt u veilig en snel uw Dunlop werklaarzen kopen en betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u Dunlop werklaarzen voor 13:00 uur, versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en is uw bestelling normaal gesproken morgen in huis.