Werkklompen
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

30 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Werkklompen

Werkklompen assortiment

Zowel in de lichte als in de zware industrie zijn in sommige branches zowel hygiëne als veiligheid van belang, in dat geval kan men gebruik maken van werkklompen. De branches waar men in dat geval aan kan denken zijn onder andere de voedselindustrie en landbouwindustrie, de werkklompen kunnen uiteraard ook voor andere toepassingen worden gebruikt in bijvoorbeeld de logistieke sector.

Wij bij schoenenboekje zijn van mening dat iedere medewerker in de lichte of zware industrie naast veilige voeten ook fijn moeten kunnen staan of lopen op de werkklompen die zij dragen. Precies om die reden verkoopt Schoenenboekje de kwalitatief hoogstaande veiligheidsklompen van Sanita.

Koop uw werkklompen eenvoudig en snel!

Koop eenvoudig en snel uw werkklompen op onze website. Is uw bestelling werkklompen boven de €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling daaronder brengen wij €7,50 incl. btw in rekening. Op Schoenenboekje.nl kunt u veilig en snel uw werkklompen kopen en betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u werkklompen van Sanita voor 13:00 uur versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag en is uw bestelling normaal gesproken morgen in huis.