Medische klompen
Filter aanbod
Sluit

Sorteer op:

65 artikelen gevonden:

Sorteer op:

Laat meer artikelen zien
Medische klompen

Medische klompen assortiment

Iedereen die in de zorg werkzaam is weet het, goede medische klompen zijn van essentieel belang omdat medisch personeel zoals zusters, OK personeel, verpleegkundigen, artsen en ander ziekenhuis personeel een substantieel gedeelte van de dag staand of lopend doorbrengen.

Wij bij Schoenenboekje zijn van mening dat iedere verpleegkundige, zuster, arts of andere medewerker in het ziekenhuis of de zorginstelling de beste medische klompen verdienen. Dat is ook de reden dat Schoenenboekje louter kwalitatief hoogstaande merken in het assortiment heeft zoals Sanita, Reposa en SunShoes. Sanita, Reposa en SunShoes staan bekend om de hoge kwaliteit en het ultieme draagcomfort.

Koop uw medische klompen eenvoudig en snel!

Koop eenvoudig en snel uw zuster klompen, verpleegkundige klompen, OK klompen en ziekenhuisklompen op onze website. Is uw bestelling medische klompen boven de €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, zit uw bestelling daaronder brengen wij €7,50 incl. btw in rekening. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of Bancontact. Bestelt u medische klompen van Sanita, Reposa of SunShoes voor 13:00 uur versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag.